Alle kerkdiensten in de Paaskerk staan open voor iedereen. Maar niet alle diensten zijn hetzelfde. Er zijn Ontmoetingsdiensten, de gewone zondagse kerkdiensten en ook veel activiteiten voor jongen.
In alle diensten staat niet de predikant, de zang of de bezoeker centraal maar heeft de Here God de centrale plaats. Ongeacht het soort dienst wordt iedere zondag tijd genomen voor gebed, om samen te zingen en we luisteren naar de woorduitleg of prediking op basis van een gedeelte uit de Bijbel.

En je zal er van opkijken hoe persoonlijk en hedendaags het woord van God ook vandaag weer is. En toch is geen dienst hetzelfde, iedere dienst is waardevol en leerzaam voor iedereen, van (nog) niet gelovig tot al heel lang christen.

Nieuwsgierig of wil je gewoon eens kijken hoe het er in een kerk aan toe gaat? Kom op een zondag gewoon binnen, de deur staat open en je bent welkom!
En wanneer je de kinderen mee wilt nemen is ook dat natuurlijk geen probleem. Tijdens alle ochtenddiensten zijn er voor de verschillende leeftijdsgroepen eigen activiteiten, voor de allerkleinsten is er natuurlijk de creche . Voor uw kinderen staat de leiding van de verschillende kindergroepen klaar om te zorgen dat ook uw kinderen een onvergetelijk uur in de Paaskerk hebben, soms samen met de ouders in de dienst, en anders in één van de daarvoor speciaal ingerichte ruimtes.

Vrije Evangelische Gemeente Zaandam