De JVBS (Jong Volwassen Bijbel Studie) is een bijbelstudiegroep voor zowel stellen als alleenstaande vanaf ongeveer 21 jaar. De avonden worden om de week op dinsdagavond gehouden in een beschikbaar gestelde huiskamer.

Samen praten we over verschillende gedeelten uit de bijbel <link naar bijbel> en proberen dit te plaatsen in het dagelijks leven. En ook het omgekeerde vinden we belangrijk: het dagelijkse leven te plaatsen in de praktijk van de bijbel <link naar bijbel>. De avonden worden begeleid en voorbereidt door een gespreksleider. Maar er is tijd en ruimte om juist ook met elkaar van gedachte te wisselen. Soms eten we

eerst met elkaar, een andere keer begint de avond met een bak koffie en een zaans 'koekje erbij’.

Vertrouwen, respect, liefde en openheid zijn belangrijke kernwoorden welke we met elkaar nastreven. De JVBS wil een groep mensen zijn die midden in de samenleving staan maar leven vanuit het vertrouwen op God en de liefde van Jezus. Het doel van de groep is om jonge mensen te helpen om christen zijn handen en voeten te geven in de praktijk van het dagelijks leven. En om je geloof te doordenken, persoonlijk te maken, je relatie met Jezus Christus te verdiepen en te versterken.

Als je nieuwsgierig bent geworden of je wil eens komen kijken twijfel dan niet; je bent van harte welkom!

Vrije Evangelische Gemeente Zaandam