Of je nu lichamelijk of geestelijk niet lekker in je vel zit. Je in omstandigheden terecht bent gekomen die je niet meer overziet. Er zijn mensen die naast je willen staan, naar je willen luisteren en je vaak zelfs een stap verder kunnen helpen.  

Om hulp vragen moeilijk? Dat is het ook, maar doe het toch maar. Als er iemand naast je die je verder kan helpen is de weg terug omhoog misschien wel sneller gevonden dan je nu denkt.

Doe een beroep op één van de medewerkers van het pastoraal team. Het pastoraal team bestaat uit betrokken mannen, vrouwen en echtparen die er voor je willen zijn. Wacht niet te lang. Stuur je mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak een afspraak. Om snel handelen mogelijk te maken is het handig om je naam, je telefoonnummer, je adres en of je een afspraak wilt maken met een man, vrouw of echtpaar in de mail op te nemen.

O ja, alle medewerkers van het pastoraal team hebben zwijgplicht. Jouw verhaal wordt binnen het team alleen gedeeld met jouw toestemming.

© 2017 VEG Zaandam