Kerst bij jou thuis

Samen naar de kerstavonddienst gaat 'm dit jaar niet worden. Daarom brengen wij de kerstavonddienst dit jaar gewoon bij je thuiis. Om 20.00 uur begint de livestream op youtube.com/vegzaandamnl en kun je meekijken naar een aantal vragen die je zou kunnen hebben rond de kerst. Daarnaast is er natuurlijk muziek van onze band.

Omdat het niet verstandig is om samen te komen is de Paaskerk voorlopig gesloten. Alle diensten zijn te zien via de livestream op youtube.com/vegzaandamnl Natuurlijk kun je hier ook eerdere diensten terug kijken.

Wij hopen dat je hele fijne feestdagen zal hebben en wensen dat u Gods zegen mag ontvangen.

 

Is er meer? De uitdaging van het (on)geloof. Waarom zouden we voor het christelijk geloof kiezen?

ALPHA CURSUS – najaar 2019, op woensdag 2 oktober is iedereen welkom op de open avond. We starten om 19.00 uur en vanaf 18.45 uur staat de koffie/thee klaar. Tijdens deze avond eten we gezellig met elkaar en krijg je meer te horen over de cursus. De cursus bestaat uit tien avonden en een zaterdag. Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

  • Wie is Jezus
  • Waarom en hoe bidden en bijbel lezen
  • Hoe zit het met de kerk

Kijk of je de uitdaging met ons wilt aangaan en samen op zoek wilt gaan naar de zin van het leven. In Nederland volgden ruim 250.000 mensen een Alpha cursus, wereldwijd zelfs al 24 miljoen. De Alpha-cursus is gratis en vrijblijvend.
De eerst volgende Alpha-cursus of meer informatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hopelijk tot ziens!

 

Aanmelden

Vrije Evangelische Gemeente Zaandam